Låt oss visa dig

Vidahem Entreprenad är ett lokalt företag i Gävle som etablerades 2022. Vi levererar lokal fastighetsskötsel till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Gävle. Vår affärsidé – Fastighetsskötsel med omtanke för hyresgästers välmående och fastighetsägarens/föreningens budget.

Kontakta oss

Fastighetsförvaltning & hyrsesförvaltning i Gävle

Vidahem erbjuder ett brett utbud av tjänster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Gävle. Vi är specialiserade på att ta hand om tillsyn, skötsel och planerat underhåll av fastigheter, men vi kan också hjälpa till med mycket mer.

Vi erbjuder till exempel projektledning vid fastighetsutveckling, energioptimeringar och allt annat som kan behövas för att utveckla och förvalta en fastighet på ett hållbart sätt. Vi har en stark kompetens inom fastighetsbranschen och vår erfarenhet sträcker sig över många olika områden.

Vi tror på en personlig och flexibel service som möter våra kunders behov. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och att alltid hålla oss uppdaterade om de senaste inom fastighetsbranschen. Om du letar efter en pålitlig och professionell leverantör i Gävle, är du välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Medarbetare

Robert Holmström

Försäljning

Placering - Gävle

robert@vidahem.com Telefon: 0738387950

Mathias Bohlin

Försäljning

Placering - Gävle

mathias@vidahem.com Telefon: 0730345868

Rickard Helperin

Fastighetstekniker

Placering - Gävle

Birgitta Lindroos

Fastighetsskötare

Placering - Gävle

Sven Barkeus

Fastighetsskötare

Placering - Gävle

Mats Eriksson

Fastighetsskötare

Placering - Gävle

Maria

Städservice

Placering - Gävle

Hör av er till oss

Vill du komma i kontakt med oss,  kanske för att få veta mer om vad vi kan göra för dig? Ring, skriv eller besök oss.

Kontakta oss