Teknisk förvaltning

Vill du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Gävle få den bästa vården för er fastighet? Vi är här för att hjälpa er! Vårt team av dedikerade experter erbjuder skräddarsydda lösningar för att ge er fastighet den tillsyn, skötsel och det planerade underhåll den förtjänar.

Kontakta oss

Flexibilitet

Vi anpassar tjänster och frekvenser efter våra kunders önskemål och behov.

Leveranssäkerhet

Vi anpassar tjänster och frekvenser efter våra kunders önskemål och behov.

Engagemang

Vi anpassar tjänster och frekvenser efter våra kunders önskemål och behov.

Fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Gävle

När ni anlitar oss, får ni tillgång till en rad grundläggande tjänster inom teknisk förvaltning som kommer att förvandla ert fastighetsskötsel till en bekymmersfri upplevelse:

Administration:
Vi håller ordning på alla viktiga dokument såsom avtal, garantier och försäkringar, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Myndighetskrav:
Vi bevakar alla myndighetskrav och ger förslag på åtgärder vid behov, så att ni kan vara säkra på att er fastighet alltid är i linje med gällande regelverk.

Försäkrings- och skadeadministration:
Vi hanterar alla skadeärenden och arbetar proaktivt för att förebygga skador och olyckor, vilket minskar risker och sparar pengar i längden.

Teknisk rådgivning till fastighetsägare:
Våra experter står redo att bistå er med rådgivning, oavsett om det gäller enkla vardagsfrågor eller mer komplexa problemställningar.

Upphandling:
Vi hjälper er att hitta de bästa materialen och tjänsterna till konkurrenskraftiga priser, så att ni får bästa möjliga kvalitet för er investering.

Underhållsplan:
Vi skapar och uppdaterar en underhållsplan för er fastighet, inklusive löpande underhållsbesiktningar, så att ni kan vara säkra på att fastigheten alltid är i toppskick.

Årlig statusbesiktning:
Vi utför en årlig övergripande tillsyn av er fastighet och ger förslag på åtgärder inför budgetarbete och underhållsplanering, för att säkerställa att ni alltid ligger steget före.

Låt oss göra det tunga lyftet och ta hand om er fastighet på bästa möjliga sätt! Med oss vid er sida, kan ni vara säkra på att ni får en professionell och pålitlig partner som alltid strävar efter att överträffa era förväntningar.

Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att få ut det mesta av er fastighet.

Hör av er till oss

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Gävle med tillsyn, skötsel och planerat underhåll.

Kontakta oss